zdravilni.turizem@gmail.com

+ 386 51 370 305

Srečanja & dejavnosti

Radiestezija

je »občutek valov, sevanj« Radij (lat.) – valovanje, sevanje; esthesie (grš.) – čutiti.

Kaj je Radiestezija?

Radiestezija v prevodu pomeni občutiti žarke, oziroma žarčenje, z njo pa lahko s pomočjo posebnih pripomočkov pridobivamo informacije iz univerzalnega energetskega polja.

S to metodo lahko iščemo in izmerimo tako škodljiva kot blagodejna sevanja, ki so prisotna v naši okolici. Škodljiva sevanja (zemeljsko, tehnično, podzemni vodni tokovi,…) se lahko pod določenimi pogoji zmanjša ali izniči, blagodejna pa lahko uporabimo za izboljšanje fizičnega in energijskega stanja. Tako lahko v naravi najdemo energijske točke, ki so vrelci zdravilne energije. Naši predniki so znali takšne lokacije s pridom uporabljati, včasih na teh mestih najdemo danes stara svetišča in cerkve.

Za iskanje in merjenje energij lahko uporabljamo različne radiestezijske pripomočke, kot so nihala, bajalice, L-antene, biotenzor in podobno.

Zdravilni Turizem - Kaj je radiestezija

Posebna izkušnja

Na naših energijskih pohodih radiestezijsko izmerimo energijsko stanje posameznika pred in po pohodu, merimo energijsko moč zdravilnih izvirov in drugih svetih krajev ter skušamo občutiti kako sami lahko črpamo te energije iz okoliške narave.

Privošči si oddih od vsakdanjika, polnega nenehnega hitenja

 

Pridruži se nam še ti!