zdravilni.turizem@gmail.com

+ 386 51 370 305

Tatjana & Peter

O nas

Vaši vodiči zdravilnega turizma

“Večkrat sem se počutila, kot da sem v kaosu. Ogromno idej, interesov, različnih poti,… Ob tem sem ugotovila, da se da s tem kaosom tudi veliko narediti.”

Delo po nekem urniku je kljub temu, da nudi neko konsistenco in napredek, lahko zelo utrujajoče in dopušča le malo časa in energije za popoln navdih, za zaljubljenost v življenje. Tako nastajajo problemi, tako usiha življenjska energija. Sama bi kar vse po malo, a iz izkušenj vem, da tudi to ne prinaša rešitev. Ob tej svoji lastnosti, ki prinaša kar nekaj izzivov, se učim spuščati stvari. Šele tako lahko pridem do kreativne praznine, ki jo potrebujem. Iz te praznine namreč prihaja navdih, ki odpira srce in ki prebuja čute.

Moj prvi dogodek, na katerem je bilo čez 100 ljudi se je odvil intuitivno. Program se je napisal sam, ljudje so kar sami prišli in vsi, ki sem jih povabila k sodelovanju, so se odzvali. Sama najlažje delujem po navdihu in takrat so tudi učinki najboljši. Potrebovala sem kar nekaj časa, da sem si dala dovoljenje za to, da lahko delujem po navdihu in sploh ugotovila, da je to mogoče.

Ta praznina kreira prostor nenehnega pretoka, z veliko globine, intuitivnosti in inspiracije. Ustvarja se prostor, da stvari v življenju prihajajo k nam same od sebe.

Tatjana Jug

Mlada ženska, ki na gozdni poti občuduje naravo okoli sebe

Pridobljena znanja:

Energijske masaže

iVitalis vaditelj

Energijski kinezioterapevt

Angelski intuitivni svetovalec

Kundalini bioterapevt

Atma Kriya Yoga

Babaji Surya Namaskar

OM Chanting voditelj

Zdravilni Turizem - Peter Marinič

“Skrb za sočloveka, spoštovanje in sočutje so občutki, ki me povezujejo z drugimi ljudmi. Zanimanje za energije, radiestezija, tradicija in staroverska svetišča pa to kar z njimi rad delim.”

Hobiji so običajno tisti, ki najbolj pokažejo kaj mi smo. Že od nekdaj me veseli pokazati ljudem vse kar se lepega lahko pokaže, zato je bil moj prvi resni hobi postati turistični vodnik. Prelepa Goriška brda so idealni poligon za turizem, Soška dolina pa še bolj, če vključimo še zdravilne energije.

Premalo se zavedamo bogastva, ki ga imamo na dosegu roke. Narava je bila na območju Slovenije še posebej radodarna, zato je organizacija in vodenje energijskih pohodov naravna nadgradnja običajnih turističnih vodenj. Skupaj s Tatjano in njenimi znanji pa bogata dopolnitev le-teh.

Nismo pa vsi ljudje taki, ki v energije verjamemo s prve. Nekateri rabimo ”dokaze”. Dokaz, da se imamo v naravi res lepo, dokaz da nam izvirska voda lažje teče po grlu zato ker je energijsko polna, dokaz da OM Chanting lahko tudi nekdanje koncentracijsko taborišče prečisti in napolni s čisto belo svetlobo. Za take dokaze pa z veseljem opravim še meritev z nihalom, da končno lahko verjamemo tistemu, kar že čutimo.

Peter Marinič

Pridobljena znanja:

Lokalni turistični vodnik

Radiestezijske meritve

Energijske masaže

Aromaterapija

Reiki tretman

Babaji Surya Namaskar

OM Chanting voditelj

Privošči si oddih od vsakdanjika, polnega nenehnega hitenja

 

Pridruži se nam še ti!