zdravilni.turizem@gmail.com

+ 386 51 370 305

Srečanja & dejavnosti

Energijski pohodi

Stopite v naravo in se z njo povežite

Zakaj so pohodi v naravo tako pomembni za naše zdravje

Pohodi so odlična priložnost za sprostitev in odkrivanje novih krajev, hkrati pa so lahko tudi priložnost za duhovno rast in povezovanje s svetim. Ponujamo več različnih energijskih pohodov, ki se osredotočajo na različne vidike duhovnosti, narave in fizičnega izziva.

Ne glede na to, kateri energijski pohod izberete, je to odlična priložnost za povezovanje z naravo in s svojo notranjo intuicijo.

Zdravilni Turizem - Zakaj so energijski pohodi pomembni

Izberite si svoje doživetje

1.) Pohod treh svetišč

Osredotoča se na staroverske običaje in svete kraje. Spoznamo se z besedami kot so: Tročan, Nikrmana, Brtin, Kačja glava,….

2.) Pohod k svetim vodam

Osredotoča se na povezovanje z naravo in vodo kot elementom, ki ima močno duhovno simboliko. Voda ima spomin in si zapomni energije s katerimi se sreča med potjo. Pomembno je, kako energijsko močno vodo pijemo, saj bi le ta morala imeti vsaj tako visok energijski potencial kot ga ima naše telo. Zato si na zdravilnih izvirih natočimo prazne steklenice.

3.) Pohod za ženske

Se osredotoča na ozaveščanje ženskega principa delovanja in izražanja ženske energije. Je poglabljanja vase in v svoje resnice, ki deluje kot ogledalo, katerega namen je, da začenjaš v njem videvati svojo lepoto in s tem tudi lepoto svojega življenja. Znotraj varnega prostora se odpiramo mehkobi in nežnosti ter poglabljamo zaupanje v moč ženske energije, ki je lahko tudi divja, prvinska in sprejemajoča.

4.) Pohod bosi

Se osredotoča na povezovanje z naravo prek stopal. Med pohodom se udeleženci odločijo za hojo bosi, kar jim omogoči, da občutijo zemljo pod svojimi nogami in se povežejo z naravo na globlji ravni. Pohodi bosi so lahko tudi duhovno globoki, saj so stopala pogosto povezana z energijo in sproščanjem blokad.

5.) Pohod za zaključeno manjšo skupino ali za pare oz. posameznike

Se osredotoča na potrebe posameznika. Vsaka naložba v osebni razvoj ima veliko vrednost. Tvoja naložba v ta dan je tvoj čas in pripravljenost na to, da dan posvetiš sebi in ga preživiš v naravi z menoj in mojo osebno angažiranostjo. Dodana vrednost tega izleta je srčen in intuitiven pristop ter varno okolje za doživljanje sebe. Na tem pohodu skozi naravo se dogajajo premiki v zavesti, tisti AHA momenti, ki so sprožilci novega in spuščanja starega.

6.) Pohod – radiestezija v naravi

Osredotoča se na spoznavanje dela z nihalom. Vključuje teoretični in praktični del.

Spomini

Pretekla srečanja

Zdravilni Turizem - Energijski pohodi
Zdravilni Turizem - Energijski pohodi
Zdravilni Turizem - Energijski pohodi
Zdravilni Turizem - Energijski pohodi
Zdravilni Turizem - Energijski pohodi
Zdravilni Turizem - Energijski pohodi
Zdravilni Turizem - Energijski pohodi
Zdravilni Turizem - Energijski pohodi

Privošči si oddih od vsakdanjika, polnega nenehnega hitenja

 

Pridruži se nam še ti!